SKYDLIAUKĖS, KASOS, INKSTŲ PROBLEMOS, ONKOLOGINIAI SUSIRGIMAI - GALI PADĖTI PONIABUDĖ

Net šiuolaikinė pasaulio medicina jau priskiria poniabudę neįkainojamos vertės vaistams. Ji vartojama šviežia, sudžiovinta ir sumalta į miltelius ar tinktūros pavidalu ir yra labai nuožmus sąjungininkas kovoje su onkologiniais susirgimais, mastopatija, egzema, podagra, venų varikoziniu išsiplėtimu, ginekologiniais negalavimais, nevaisingumu, impotencija, skrandžio ir virškinamojo trakto, kepenų, inkstų, kasos, skydliaukės problemomis, pirmo ir antro tipo cukriniu diabetu, hipertonija, endokrininės sistemos sutrikimais, virusinėmis, baktericidinėmis, grybelinėmis infekcijomis. 

Sakoma, kad ketvirtis arbatinio šaukštelio poniabudės miltelių su medum prie rytmetinės arbatos puodelio pripildys jus gyvybinės energijos visai dienai. 

Liaudies medicina rekomenduoja poniabudės tinktūra (išlaikyta žemėje, užkasta 1 metro gylyje 30 - 40 dienų ir toliau laikoma šaldytuve tamsaus stiklo buteliuose) gydyti: gerklės, plaučių, šlapimo pūslės vėžinius susirgimus bet kurioje stadijoje, tuberkuliozę, prostatos adenoma, fibroma, gimdos miomą, skrandžio opą. Liaudies medicinos žinovai sako, kad naudojant poniabudės tinktūrą pranyksta bet kokie susiformavę gerybiniai ar piktybiniai sukietėjimai organizme- net krūtyje, įvairūs augliai, cistos, polipai ir pūlingi dariniai. Jos vartojimas mažina aukštą kraujospūdį, gydo artritą, podagrą, inkstų, skrandžio ir virškinamojo trakto negalavimus, gastritą, medžiagų apykaitos sutrikimus, padidėjusią ar sumažėjusią skydliaukės funkciją, bet kokias diabeto formas, papilomas, astmos priepuolius, inkstų ir kepenų uždegimus, cirozę, psoriazę, egzemą, išsėtinę sklerozę, gana sparčiai atstato inkstų normalų funkcionavimą, sunaikina herpio, hepatito, gripo virusus.

Diagnozavus piktybinį ar nepiktybinį auglį rekomenduojama šią tinktūrą gerti po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus dienoje, likus 20-30 minučių iki valgymo pradžios. Jeigu organizmas sureaguos per stipriai, pirmąją savaitę patariama pavartoti po 1 arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną, nes grybo aktyviosios medžiagos aršiai atakuoja vėžines ląsteles ir gali iššaukti net labai stiprius skausmus nuo tokio galingo tinktūros poveikio. Toliau patariama tęsti tinktūros naudojimą po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus dienoje iki gydymo pabaigos.

Gydymo kursas – 3 litrai tinktūros su 3 savaičių pertraukomis. Išgėrus pirmąjį litrą, daroma 1 savaitės pertrauka, o po antrojo - jau 2 savaičių pertrauka. 

Skauda gerklę, suvešėjo angina – patariama praskalauti gomurinę dalį arbatiniu šaukšteliu tinktūros gal kiek atskiestos šiltu vandeniu ir skausmas netruks turi nurimti. Įkandus vabzdžiui rekomenduojama patepti tinktūra įkandimo vietą, susuko radikulitas - tinktūra įtrinkite skaudamą nugaros dalį, gastritas kamuoja: po kiekvieno pavalgymo 1 mėnesį rekomenduojama pavartoti 3 kartus per dieną po 1 valgomąjį šaukštą poniabudės tinktūros.

Išoriniam odos vėžio, atsivėrusių opų nuo cukrinio diabeto, kojų venų varikozinio išsiplėtimo, bet kokių žaizdų, radikulito, podagros, reumato, hemorojaus gydymui rekomenduojama – 100gr. šviežių grubiai susmulkintų poniabudžių arba (arba 10 gramų jų miltelių) užpilti 200ml. degtinės ir 2 savaites palaikyti šaldytuve. Patariama vartoti nefiltruotą tik pavilgų principu, bet ne kompresais, prispaudžiant trumpais laiko tarpais prie probleminių odos vietų 2 kartus dienoje. Kartu rytais ir vakarais patariama gerti po 1 desertinį šaukštelį anksčiau aprašytos tinktūros.

Mažomis klizmos dozėmis - atskiesta poniabudės tinktūra virintu, bet kambario temperatūros vandeniu santykiu 1:20, rekomenduojama naudoti sergant hemorojumi, prostatos adenoma, patariama tamponus sutepti šviežios poniabudės drebutine mase, gydant gimdos kaklelio eroziją. 

Pasigavus dizenteriją, suviduriavus, apsinuodijus maistu manoma, kad efektyviai sutvarkys negalavimus suvalgytas gabalėlis duonos sumirkytas poniabudės tinktūroje, arba duonos riekelė užtepta šviežio grybo drebutine mase. 

Liaudies medicina sako, kad gydomasis kursas poniabudės tinktūra naudinga visiems vyrams po 25 metų jaunuoliško gyvenimo ir vyresniems, taip pat visiems patyrusiems operacijas ir kuriems diagnozuota vegetatyvinių kraujagyslių distonija. Rekomenduojama pradėjus vartoti: pirmaisiais metais 3 gydomuosius kursus, antrais metais 2 gydomuosius kursus , o trečiais metais pakaks ir 1 gydymosi kurso. Sakoma, kad po vienerių metų pavartojimo poniabudės tinktūros atgrasinsite bet kokius vėžinius susirgimus. 

Bronchito, karštligės, anginos, kosulio, slogos, cistito, konjunktyvito gydymui rekomenduojama – po 1 arbatinį šaukštelį tinktūros 2 kartus dienoje, 1-2 savaičių laikotarpyje. 

Reguliarūs skaudamų sąnarių įtrynimai poniabudės tinktūra nakčiai, likviduos nemalonius pojūčius. 

Alerginio išbėrimo vietas patariama patepti šviežios poniabudės drebutiniu sluoksniu ir greitai galite turėti švarią odą, o opas rekomenduojama - tik drebučių pavilgais 2 kartus per dieną, bet ne kompresais. Tokie pavilgai gerai suveikia gydant bet kokias žaizdas ant kūno, įtrūkusias vietas ( pavyzdžiui kulnų), gangrenos apimtą vietą, pragulas ir t.t. 

Dar vienas receptas gydant odos ligas
Santykiu 1:1 sumaišyti ištirpintą sviestą su mėsmale sumaltomis poniabudėmis ir sandariai uždarytą stiklainį su tokiu mišiniu laikyti šaldytuve. Šiuo užtepu patariama apdoroti pažeistas odos vietas, galima ir aptvarstyti uždėjus tamponą su užtepu. Toks poniabudės - sviesto mišinys rekomenduojamas skaudamų sąnarių įtrynimams. 

Gydantis išorines odos ligas: odos vėžį, psoriazę, nudegimus ar nušalimus, varikozės pažeistų venų išsiplėtimą, hemorojų, radikulitą, podagrą ir t.t. poniabudės tepamaisiais preparatais, rytais ir vakarais patariama išgerti ir po 1 desertinį šaukštelį poniabudės tinktūros.

Liaudies medicina teigia, kad poniabudė - tai nepakeičiama jokiais medikamentais gydomoji priemonė, bet kokių odos pažeidimų, net ir trofinių opų, egzemų (sausų ir šlapiuojančių) ant kūno, greitam išgydymui. Sakoma, kad pakanka ant bet kokio dydžio žaizdos uždėti šviežios sumaltos poniabudės tyrelės ir žaizda neužilgo užsitrauks. Aplamai, poniabudė tinka gydymo tikslais bet kokiame paruošto preparato būvyje, tik tinktūra labiau degintų atvirą žaizdą. Egzemos, psoriazės apimtą odos vietą rekomenduojama patrinti poniabudės skiltele ir tai gali padėti šių susirgimų gydymui. 


PERSPĖJIMAS. Nėštumo ir kūdikių maitinimo laikotarpiu, vaikams iki 12 metų poniabudė nerekomenduojama.

Tinktūrą vartoti labai atsargiai visiems sunkiai sergantiems ligoniams dėl jos stipraus veikliųjų medžiagų poveikio, kad neiššaukti skausmingų pojūčių.

Poniabudės milteliai - <birute.martisiene@gmail.com

Komentarai